Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Υποστήριξη κάνει τη διαφορά!

Όταν καταβάλουμε κάποια σημαντική προσπάθεια στη ζωή μας οι περισσότεροι από εμάς θα ευχόμασταν να είχαμε κάποιου είδους υποστήριξη. Και φυσικά η ανθρώπινη υποστήριξη/στήριξη είναι αυτή που αξιολογείται, που εκτιμάται και που κάνει την προσπάθειά μας πιο εύκολη μειώνοντας φυσικά τον κίνδυνο να τα παρατήσουμε.

Σημαντική προσπάθεια είναι να αλλάξουμε και τον τρόπο που τρεφόμαστε, να απαλλαγούμε από ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, ώστε να αποκτήσουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και να απολαύσουμε τα οφέλη του.

Και εδώ η Herbalife διαφοροποιείται. Οι Σύμβουλοι Διατροφής της δεν προωθούν μόνο τα προϊόντα της, πιστεύοντας ότι ακολουθώντας κάποιος τις διατροφικές λύσεις της θα έχει το επιθυμητό βάρος και μια καλύτερη υγεία αλλά υποστηρίζουν ουσιαστικά τον κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι εκεί για να ενθαρρύνουν, να παρακινήσουν, να εμπνεύσουν γιατί γνωρίζουν ότι η προσπάθεια είναι ακόμη πιο σημαντική από το αποτέλεσμα.
Οι περισσότεροι Σύμβουλοι έχουν περάσει από το δύσκολη περίοδο της απώλειας κιλών όποτε γνωρίζουν πολύ καλά ότι όσοι αγωνίζονται και καταβάλουν προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται αμέριστη στήριξη, καθημερινή καθοδήγηση, εύρεση των κατάλληλων λύσεων για τον καθένα ξεχωριστά και απαραίτητα κατανόηση.
Οι Σύμβουλοι Διατροφής της Herbalife προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και εκπαιδεύονται συνεχώς θέτοντας ως στόχο τους να φανούν χρήσιμοι και να καλυτερεύσουν τη ζωή των άλλων.
Σας ακούγεται υπερβολικό? Δεν συνάδει με τα «σημεία των καιρών»? Και όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.
Γιατί η σχέση με τους ενδιαφερόμενους δεν είναι πελατειακή είναι ανθρώπινη.
Όσοι λοιπόν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε τον τρόπο της διατροφής σας, όσοι χρειάζεστε υποστήριξη γιατί μόνοι σας φοβάστε πως δεν θα τα καταφέρετε, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο wellnutrition4@gmail.com ή επισκεφθείτε το wellnu.blogspot.gr. 
Θα ακούσουμε προσεχτικά, θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας και θα ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι προς την επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου