Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εναλλακτικά όπλα κατά της κυτταρίτιδας!



Σας προτείνουμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και να διαβάσετε τη δική μας άποψη για ένα θέμα που έχετε διαβάσει και ξαναδιαβάσει που ίσως κιόλας να έχετε προσπαθήσει να απαλλαγείτε χωρίς κανένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα?
Αυτό είναι ένα καυτό ερώτημα που δυστυχώς, αν ρωτήσετε τους περισσότερους γιατρούς ή αν διαβάσετε ιατρικές έρευνες, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα εντελώς. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί ανεξάρτητα από το βάρος, την ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής κατάστασης.


Η δική μας απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι...

 «Εμπιστοσύνη στον εαυτό μου…αυτοπεποίθηση…».


«Αυτά είναι τα όπλα κατά της κυτταρίτιδας?» θα αναρωτηθεί κάποιος.

Και όμως ναι, αυτά είναι.

Ο ουσιαστικός μας λοιπόν στόχος είναι να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μας.

Και πως οικοδομούνται αυτά?

Με την καλή διατροφή,
την τακτική άσκηση, 
την αγάπη για ζωή, 
τη θετική ενέργεια.


 









 Όταν είμαστε δραστήριοι, υγιείς και χαρούμενοι, νιώθουμε πιο θετικά εσωτερικά και εξωτερικά, βρισκόμαστε σε φόρμα, νιώθουμε σίγουροι για τον εαυτό μας, απολαμβάνουμε τα οφέλη και τις χαρές της ζωής. 

Προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τα «σημάδια» που μας ενοχλούν αλλά δεν τα αφήνουμε να μας χαλούν τη διάθεση, να μας δημιουργούν άγχος άλλωστε έχουμε τόσα άλλα που μας αγχώνουν και μας προβληματίζουν.


Η Herbalife μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να υιοθετήσουμε ένα υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής μέσω των προϊόντων της και της φιλοσοφίας της για τακτική άσκηση.


Ρόφημα Formula 1:  
Ενα απολαυστικό υγιεινό γεύμα που προσφέρει μία εξαιρετική ισορροπία υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών από σόγια και γάλα, σημαντικά ιχνοστοιχεία και πρόσθετα βότανα και μυρωδικά με επιλογή 7 υπέροχων γεύσεων (βανίλια, σοκολάτα,φράουλα,τροπικά φρούτα, καπουτσίνο, cookies & cream, καραμελωμένο μήλο με κανέλλα)



Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων:



Με παραδοσιακό μαύρο και πράσινο τσάι, με εκχυλίσματα από το λουλούδι malva, από ιβίσκο και κάρδαμο με επιλογή 4 υπέροχων γεύσεων (κλασική,λεμόνι,βατόμουρο,ροδάκινο)




 
Κρέμα Απολέπισης & Κρέμα Σύσφιξης
 Με πολυοξέα φρούτων και φυτών ώστε να βοηθήσουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μένει μεταξένια, απαλή και ελαστική






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου